Jitra - Alor Setar - Jitra


On the way back home from Alor Setar yesterday we saw many primary school student line up along the road sambil pegang bendera Malaysia lambai-lambai. Feel strange and wonder why kenapa budak-budak ni bejemur tengah panas, pakaian pun pelik. Ouh yes, baru I teringat yang Agung came to Kedah that day. And kami pun kalut-kalut lah looking for suitable places along the road tu nak park kereta and of courselah cari yang teduh-teduh ja maklum laa. Suhu sekarang kan panas. ^_^ Actually we're the first car yang berhenti and then about 5-10 minutes, dah berderet kereta berhenti juga. My sister said 'Look, kan dah cakap. Kalo kita berhenti, mesti ada orang berhenti juga. Orang pun teragak-agak macam awak laa. Nak berhenti ke tak.' Ok, kena sebijik. Umm. It's about an hour juga la tunggu Agung sampai.

While waiting for agung...

Belek-belek barang shopping

 Buzy buat nama using colourful benang. Rajin bebenor siap bawak gam uhu skali. Perghh.

Baca Tengok buku Ben10 baru beli. Fanatic to Ben10.


And tak sia-sia we've got a video to share with you. ^_^

2 ulasan:

EZAN IDMA berkata...

rajinnye tgh jenjalan pon wat anyaman nama tu . hehe

pOlkadOnut berkata...

tu la pasal. rupanya sepanjang berjam-jam bejalan dia bawa benda ni dalam beg. huhuu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...