abang lak ...

Tadi pasal adik. Nih pasal abang lak. Semalam tengah usha-usha apartment kat Cameron Highland tetiba dia kol. Tak kan rindu kott. Baru ja dia balik pagi tu.

dia : hello. wat pe tuh?
saya : tak wat pa pn. duk tengok mama n depa nih usha apartment kat CH. awat?
dia : ampa nak p CH gak ke? abang kat kedai makan nih.. hehee.
saya : haa. abistu? awat? nk wak blek mkanan ke? hahaa.
(ok mama tengok pelik kat aku)
dia : nak wak blek cene. abang kat Penang laa. Adam kat blakang abang nih.
saya : Adam? haa. abistu? ehh, Adam mana nih?
(dalam mind aku ngan adik, Adam yang belakon adamaya tu ke???)
dia : Adam AF laa.
saya : (ok baru taw kenapa dia kol tetiba) nak cakap ngan dia boleh?? (saja nak bagi dia seronok sebab ada respon)
dia : tak boleh laa. ada bodygard jaga dia..
saya : alaa. humm. nak cakap tu je ke?
dia : ha laa. hahahaa.
saya : ciss.

Ok kalau nak tau dia suka wat perangai ceni. Selalu sangat dahh. Umm, dia pun pegi Cameron Highland gak tau.. Tapi ngan kawan-kawan dia laa and tak tau la kenapa mama pun nak pegi sana gak, sebab nak usha or memang plan nak gi sana. Anyway, I tak kisah sebab I suka tempat sejuk-sejuk camtu. hahaa. Tapi yang tak best besok tu dah start kelas..

anas ..

Sape anas? bopren baru.. hehe. tak laa. dia adik bongsu. 2,3 hari lepas dia tadak suara and you know what suara dia ada iras-iras macam Mia Sara Nasuha. haa. comeii gilaa. sape Mia? ala.. yang budak cute femes cita adam maya tu. yang selalu dengan Lisa Surihani tu. cute kan budak tu. disebabkan suara Anas sama macam Mia, kami adik-beradik paksa dia cakap 'hai, nama saya Mia'. bengang gila dia kat kakak-kakaknya. hehee.
video
tapi dah banyak kali paksa suara dia pon dah tak sama macam Mia dah. hahaa.

back !!!

saya rasa nak tulis belog semula !
tapi nak update belog dulu.
tunggu ye.

^_^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...