selasa uh selasa.

nape ngan selasa? huhu. meh nak cita. dah 2x selasa dah jantung neh dup dap. dup dap. nape ngan...

selasa last week?
slasa last week? nape ye? haa..selasa last week dpt akj. taw x pedia tu akj? haa. akj tuh ANUGERAH KETUA JABATAN. xtaw ag ea amenda tuh? uhuhu. cmne eh nak cita. haa.. kalo untuk budak-budak pandai.. i mean budak-budak U, dipanggil anugerah dekan.. am i rite? akj nih pon lebey kurang camtu lah. huhu. alhamdulillah sem nih dapat ag akj.

selasa this week?
ha. selasa bru dua ari lepas ada... ada pe ek? da akj ag lar.. pe ag.. caya x? huhu. xlar.. ape ke gila anugerah ke aku nih. xlar.. da benda yang paling penting untuk sem nih.. pedia? final projek! alhamdulillah berjalan ngan lancar.. tp da gak la xpuas hati coz panel-panel suma tanya soklan yang kami xduga. bajet tanya len, tengok-tengok tanya len. xdak prepare lak tu benda yang depa tanya tuh. hadey. pape pon da lepas dah. yang wat bangga skaleh...



* uhuhu, bangga gler. tp result btoi xkuar g. xmo la kecoh-kecoh. tp asa cam da kecoh dah kt cini. huhu.

who's the cutest?


nk taw tak sape pling cute?
follow tis step ya kawan-kawan
ya u guys..
first, bukak google.com..
pastu,
taip 'who's the cutest?'
pastu an,
kelik button 'i'm feeling lucky'
and..



*macam pic dibawah neh*




http://9gag.com/photo/19797_full.jpg


Good Luck!
ouh yeah! :)

ku bukan aku




Lama sungguh hari berlalu
Hening malam menyiksaku
Bila bersendirian sepi jadi pilu

Kau pergi aku yang hilang
Sedikit pun hidup tak senang
Langit cerah ku renung mendung kelabu

(korus)
Kerana diriku bukan aku
Tiap kali kau menjauh
Fikiran tak keruan
Jiwa rasa kekosongan
Diriku bukan aku
Tiap kali kau menjauh
Pulangkan dia ke pangkuanku

Yang digemar menjadi bosan
Sukarnya cari ketenteraman
Bila hati bersedih semuanya tak betul

Ku cuba setabah hati melupakan
Dirimu dari ingatan
Tapi semakin dicuba semakin rindu

(ulang korus 2x)


this song 4 u my sweety pie. mizz u.. nnt blek ye cyg? le kta g piknik. huhu

~sengal~

smalam ttba je abg aku kol.
plek gak.
kalo dia kol, mesti da pape.
susah la dia nk kol xde sbab neh.
xpnjam det, nk mntak det
nak kata rndu, mustahil
mesti dia da nak mnunjuk pape nih

pedia ek?

abg : helo
sy : ha, helo. awat?
abg : awt? xle ka nak kol?
sy : xaih, kalo kol mesti da pape. awat?
abg : saja la kol.
sy : tipu la. msti da pape. pedia?
abg : wahahaha *gelak dgn angkuhnya* abg duk kt dewan nih. tgk artis nyanyi. LIVE! da faizal tahir, farah af, amy search.
sy : ha, pehtu? awat?
abg : dak la. saja nak gtaw
sy : ceih! tu ja nak gtaw? tu ja motif tepon?
abg : ha la. awat? xjeles ka?
sy : nak jeles wat pa, stakat artis tu, faizal tahir n amy search, xheran la. xbest pon! *sory to pmnat artis neh*
abg : la. abis, nak artis mana? artis mana yg best?
sy : mana2 ja la yg best.
abg : xjeles ka? le salam2. tgk depan2. live. wat dlm stdium. da air cond ag. haa.
sy : huh! xjeles pon. tu ja ka motif tepon neh?
abg : ya la. hahaha *gelak ngn angkuhnya*


then bnyi bsing, dh start kot. kmi pon stop koling.

pa pnya abg la. xdak motif tepon nak wat kmi adik bradik jeles.
n i wonder why kmi xjeles ciput pon x.
myb sbb artis yg kmi xmnt kot. n out of mood smalam.
cian gk kt dia. xde respon yg dia nak dri adik2 dia.. haha! i loike!
about 3 jam peh tu antar neh


video
Dia br slman dgn ku

...weird...

abah rini maw lak kuar shoping.
salu dia malas.

xajak pon dia.
dia sniri yang rela ati maw kuar.
salu oder n delivery ja.
tp rini len.

huhu

rini anak2 xde mama kuar jejalan ngan abahnya mencari barang2 keperluan umah.






fyi : my mom outstation at Penang. miz u mOm!

hati pon sakit !


meluat aku g kedai tu tadi. .xyah kot gtaw kedai pa. cashier dia cam pa g. muka masam, keja cam xmo keja,wlaupon aku jarang g kedai tu tp muka dia xbesa nampak la sbom neh, pekerja baru myb. snyum sket pon xdak. xmo keja,

blek la weh !
sakit ati toi


aku ska g kedai tu. sbab barang2 dia bley kta hmpir semua murah belaka. tp yg xle tahan tu cashier dia ar. ble kata suma cashier dia

sombong !
cam pa g


senyum ckop susah !
bg det baki nk kta trima kasih ka xdak !
buh barang ska ati campuq mkanan n racun !
memang terok !

t.e.r.o.k !


nak kta kdai taraf 5 bntang,
hampeh !
bnyak barang bedebu da la.
eee !
geram la aku ngn depa tuh


penah skali mak aku bli keta menan kt adik aku, suh chek whether le berfungsi or not. dia chek2 then mak aku terperasan dia tertoek kan sumthing. dia wat xtaw ja.. mak aku ngat thats ok la kot. then bler blek, xbfungsi, mak aku g la blek n mntak tukaq.. noe wat they said .cashier cerdik pandai tu la. 'xble tukar sbb da jual, n dah check tadi berfungsi, xbole tukar kalo dah beli.' .sumthing like dat la. sakit atinya. aku xdak time tu pon sakit ati, mak aku ag lar. siap kata xmo p dah kedai tu. wat kata suma customer cam mak aku, xdak sapa mau p kedai ang dah n

u deserve it !


sapa bdak jitra maybe taw kedai pa yang aku mksudkan



*exited waiting for crocs n cardigan orders arrive*



miss u~


cne nak stat nih..

jap, nk pikiaq jap..

2 minik kemudian

oke la..
i admit it.
sy rindu awak aina !
.at last. .lepas buang ego.
huhu

aina tu my sis taw..
jgn ngt kami les
huhu



.klik kalo nak tgk ag jelas muka kamik dua. ;)


windunya awak xdak
xdk sapa nak le saya buli, xdak sapa nk le saya kaco, xdak sapa nak le saya mgusik,
xdak sapa nk tman saya shopink n jalan2 kat aneka.


.klik untok g myspace dia. ;)


aina..
blek la cepat..
borink la awak xdak.
mesti awak suka kan saya wat pengakuan cenih, 1 M'sia taw
^_^


p.s :
kami dua mmg rapat
kami adik bradek mmg ckp saya awk ;)
my sis g kem kt gnung jerai. .pe la dia wat skrg.

formspring.me

Ask me anything http://formspring.me/polkadonat

sangat tak suka!


memang betoi kata orang..
idop neh ibarat roda..
sekejap di atas n sekejap di bawah

this is da bad day in this week
.betoi ka bi aku neh. .blasah ja la aih.

smalam pulon la satdy tahap bangang.
.yaka. asa tidoq ja lbey. .huhu.
2 test skali gus.
tak dan nak stdy.

padia jawab td pon xtaw.
cdey gila.
xpe la. xde rzeki.
manusia neh xle lari dari ksilapan
nobody perfect
cam lirik lagu miley cyrus tu
.layannn.

nape cakap idop ibarat roda ?
sebab kali nihh duk kt bawah lak

roda pe tu ?
.huhu.

nape le jd cam tu ?
sebab test tadi mcam xstady pape ja.

pe cer ?
dpat2 ktas trus blur.
tgk kiri tgk kanan, org len plon wat..
aku tcengat g,
glabah bak mr. bean jwb test
dah glabah tros jadi blank.

tak stady ker ?
da plon stady da malam sblom tu..
sampai cicak n lipas pon snggup tman stady lwat malam..

frust ker ?
frust la gak..
asa cam sia2 jer usahaku slama neh..
.ceih. .padahal tido ja lebey.

nape ?
myb sebab aku push otak nih suh stady kot.
sampai dia jadi tepu
dapat je ktas, xle jawab.
patot cairkan dulu tadi..
bru le jawab ngan lancar.


~ haha ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...