anas ..

Sape anas? bopren baru.. hehe. tak laa. dia adik bongsu. 2,3 hari lepas dia tadak suara and you know what suara dia ada iras-iras macam Mia Sara Nasuha. haa. comeii gilaa. sape Mia? ala.. yang budak cute femes cita adam maya tu. yang selalu dengan Lisa Surihani tu. cute kan budak tu. disebabkan suara Anas sama macam Mia, kami adik-beradik paksa dia cakap 'hai, nama saya Mia'. bengang gila dia kat kakak-kakaknya. hehee.
video
tapi dah banyak kali paksa suara dia pon dah tak sama macam Mia dah. hahaa.

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...