abang lak ...

Tadi pasal adik. Nih pasal abang lak. Semalam tengah usha-usha apartment kat Cameron Highland tetiba dia kol. Tak kan rindu kott. Baru ja dia balik pagi tu.

dia : hello. wat pe tuh?
saya : tak wat pa pn. duk tengok mama n depa nih usha apartment kat CH. awat?
dia : ampa nak p CH gak ke? abang kat kedai makan nih.. hehee.
saya : haa. abistu? awat? nk wak blek mkanan ke? hahaa.
(ok mama tengok pelik kat aku)
dia : nak wak blek cene. abang kat Penang laa. Adam kat blakang abang nih.
saya : Adam? haa. abistu? ehh, Adam mana nih?
(dalam mind aku ngan adik, Adam yang belakon adamaya tu ke???)
dia : Adam AF laa.
saya : (ok baru taw kenapa dia kol tetiba) nak cakap ngan dia boleh?? (saja nak bagi dia seronok sebab ada respon)
dia : tak boleh laa. ada bodygard jaga dia..
saya : alaa. humm. nak cakap tu je ke?
dia : ha laa. hahahaa.
saya : ciss.

Ok kalau nak tau dia suka wat perangai ceni. Selalu sangat dahh. Umm, dia pun pegi Cameron Highland gak tau.. Tapi ngan kawan-kawan dia laa and tak tau la kenapa mama pun nak pegi sana gak, sebab nak usha or memang plan nak gi sana. Anyway, I tak kisah sebab I suka tempat sejuk-sejuk camtu. hahaa. Tapi yang tak best besok tu dah start kelas..

2 ulasan:

Michika berkata...

haha , stuju sma cam kes faizal tahir . abg2 ..

pOlkadOnat berkata...

haha.. betoi-betoi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...