comel juga Angry Bird ni ..


Sangat lama tak update blog ye sebab taktau nak tulis apa maklum la sepanjang cuti ni takdak pengalaman yang best pun yang nak dikongsi sebab duk rumah je memanjang kheja pun dak pemalaih sungguh. Ngeee.

Berdasarkan tajuk diatas, macam nak buat karangan la pulak. Nak cita pe tah lama ngat tak mengarang dah taktau nak tulih padia. Kalo cakap bule la macam-macam nak cakap merapu meraban tapi kalau tulis je letak tangan atas keyboard terus semua idea hilang.

Umm haa. Tau kan Angry Bird? Alaa. Burung yang ada macam kale terbang sebab lastik and takdak kaki tuu. Kalau taktau tipu laa. Hehehehee. Sebenarnya tak bopa minat pun Angry Bird nih. Dah boring dah sebab main game dia tak penah lepas-lepas asik sangkut jaa. Tapi malam tadi abang saya balik and bawa balik Angry Bird. Dia cakap dengan exitednya, "Abang beli Angry Bird.. Besaq.. Comey.. Ada dalam keta satgi abang amik." dan saya cakap "Ok" dengan takdak semangatnya sebab ngatkn pedia yang best sangat dari riak muka keterujaan dia tu.

TAPI...

Bila dah jumpa, pegang, usha, belek, alahaiiii. comeyyynyaaa! SERIUS! tengok nihh..


comelkan diaa. ^_^

kenapa saya senyum nih.

Haa. patotnya ceni kan namanya angry bird. :D

Sayangnya anda tidak hidup. Kalaulah anda hidup dah lama saya bela anda. Anda sangat cumel! ^_^

Oh ya btw, abang cakap Angry Bird nih baru lagi kuar. Tokei tu cakap nak test market. So sapa nak cepat le cari kat Penang sebab tempat lain saya taktau dah kuar ke belom and sebab saya cuma tau abang beli kat Penang, kedai mana saya taktau. ^_^

Nak selit gak cikit. Sila telengkan kepala anda kalo mau nonton. ^_^

kualiti sangat teruk. henpon murahh. :D

~ makacihh ~

2 ulasan:

n@n@ berkata...

mintak jasa baik awak komen, like FB, retweet Twitter and klik Google +1.

di entri ini

http://yuslianayusof.blogspot.com/2011/11/contest-gadjet-impian-by-denaihati_19.html

tq ^__*

Mustika Hayati berkata...

nice blog ! maybe we can follow each other if you want? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...