polkadot... lidm !



Saje la nak cita neh.. ampa xmaw taw xpa la tp aku nak cita gk.. haha. aku suka gila beg neh wei.. xtaw la saipa..huhu..maybe la kan sebab aku ska polkadot kot..nak gitaw hampa neh, aku pon suka donut.. haha.. .xley blah. aku jumpa beg nih kat tenet.. neh la first time aku beli on9 beb.. ofcorse la aku mintak permisen parents lu.. nacib bek la depa kasi.. besh gila time tuh.. cejuk je tinga aku.. huhu.. peh aku selak-selak kedai .butang. neh, aku jmpa la beg neh.. mata aku memang dah xle tengok beg len dah aih, ati aku pon dah .dup dap. dah copem nak yang neh.. nafsu aku ag lar, brontak nak yang neh gak! huhu.. so aku pon pe lagi.. dengan rakusnya aku cotect tuan pnya beg neh.. dia kata bole oder! pe ag.. aku oder la, aku g bank-in en tnggu dia pos.. Nak dijadikan cita.. aku tnggu la pnya tnggu, upanya... beg neh dah abis stok kt kdai dia tuh en dia plak dok kat indOn.. (g butik sana kot) Oh dang! aku ngat da kena tipu dah.. nak triak dah la time tu.. tp aku sabo ag.. then dia gitaw aku le dpt agi bag tuh.. adey.. lega aku haih.. haha.. 2,3 hari peh tu beg yang wat aku hampir gila neh pon sampai la ngan jayanya kt umah aku yang beralamat 1o2, taman ke.. ups! terlebey sudah.. huhu.. besh gila time pgang beg bintik-bintik tuh.. cam nak jerit-jerit pon da aih.. haha.. Now aku dah usung dia meratah dah.. aku dh wak dia p jalan-jalan dh.. hope dia suka aku jadi tuan dia.. kalo dia xsuka gak xtaw la pe nak kata.. dia mesti, wajib en patot ska gk aku jadi tuan dia.. =)
maceh .butangmybutang. !

2 ulasan:

miSchA ZeLLa berkata...

ai...boleyh pnjam kot beg fav 2....huhuhu

pOlkadOnat berkata...

bole aih.. mama salu gna.. kalo beg tu ilang, mean dia gna la tu.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...